Rezultate pentru Hostess Anunțuri

Arata filtrele
  • Potrivire

    Clic aici pentru a vedea cea mai buna potrivire

Niciun rezultat

Ups..nu există nici un anunț pentru ceea ce ai căutat.

Încearcă să cauți altceva sau filtrele Resetează filtrul

Desi nu este o investitie pe care multe cupluri o iau in considerare, o hostess poate fi alegerea salvatoare pentru o noapte putin mai linistita. Daca ai mai participat pana acum la nunti, cu siguranta stii cat de obositor este sa fii in centrul atentiei o noapte intreaga. Trebuie sa-ti intampini invitatii, sa te asiguri ca fiecare se simte bine si este multumit cu mancarea servita, sa faci sute de poze, sa dansezi… sa respiri.

In principiu, o hostess conduce invitatii la masa si le ofera informatiile de baza (unde pot gasi barul de bauturi, la ce ore este servita mancarea, unde pot lasa darul de nunta etc.). Dar, in functie de dorintele tale, te poate ajuta in mult mai multe privinte. Spre exemplu, o profesionista se va asigura ca totul merge de minune si ca invitatilor tai nu le lipseste nimic sau ca programul artistic decurge conform planului. Nu in ultimul rand, va fi prezenta pentru a se ocupa de eventualele situatii neprevazute (invitati care nu sunt multumiti cu repartizarea la mese, invitati surpriza). Toate acestea sunt aspecte de care mirele si mireasa ar trebui sa se ocupe. 

Pe EventMall gasesti firme de hostess cunoscute, pe care te poti baza in ziua evenimentului tau. Descopera selectia noastra si alege persoana care sa te ajute sa te bucuri din plin de seara cea mare!