Rezultate pentru Corturi Anunțuri

Arata filtrele
  • Potrivire

    Clic aici pentru a vedea cea mai buna potrivire

Niciun rezultat

Ups..nu există nici un anunț pentru ceea ce ai căutat.

Încearcă să cauți altceva sau filtrele Resetează filtrul

Vrei sa-ti organizezi o nunta in aer liber? Descopera anunturile de corturi evenimente de pe EventMall si indeplineste-ti visul! 

O nunta non-traditionala implica multa libertate in imaginatie si-ti permite sa te bucuri de un decor unic, la care poate nimeni nu s-a mai gandit pana acum. La prima vedere, poate parea extrem de dificil sa iei cea mai buna decizie, mai ales daca nu ai mai inchiriat pana acum corturi evenimente. Varietatea de oferte este foarte larga, insa nu este cazul sa te ingrijorezi. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti setezi niste prioritati.

Spre exemplu, stabileste inca de la inceput care este stilul pe care el preferi. Cele mai populare stiluri de corturi evenimente sunt:

  • Clasic – corturi dreptunghiulare, care ofera posibilitatea de extindere si au pereti laterali inchisi sau deschisi
  • Pagoda – au acoperisul deosebit, iar peretii si stalpii de sustinere lipsesc cu desavarsire
  • Deca – au forme ovale sau rotunde
  • Cu forme speciale  

De asemenea, este esential sa stii cati invitati vei avea la nunta. Astfel, vei putea sa aproximezi cate mese sunt necesare si, implicit, ce dimensiune trebuie sa fie cortul de care ai nevoie. Desigur, trebuie sa iei in considerare si alte detalii, precum scena, ringul de dans, barul pentru bautura sau orice altceva va ocupa destul de mult loc in spatiu. 

Inca nu stii cum sa filtrezi oferta de corturi evenimente? Pe EventMall gasesti profesionisti care te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi si sugestii, astfel incat sa faci cea mai buna alegere pentru o nunta ca-n povesti!