Rezultate pentru Cabine Foto Anunțuri

Arata filtrele
  • Potrivire

    Clic aici pentru a vedea cea mai buna potrivire

Smiley Faces – Cabina Foto –

Cabina foto pentru nunta, botez, petreceri - Craiova, Dolj

mapMarkerGrey Craiova, Romania...

Multe cupluri se intreaba daca inchirierea unei cabine foto este o investitie de care au nevoie. Ai deja un fotograf care se asigura ca nu scapa niciun moment important, asa ca, de ce ai mai avea nevoie de ea? Pe scurt, o cabina foto este o investitie pe care nu o vei regreta!

In primul rand, gandeste-te ca este o atractie pentru toti invitatii tai, indiferent de varsta. La fiecare nunta vei intalni doua tipuri de persoane: dansatorul innascut si supraveghetorul. O cabina foto este garantia ca nimeni nu va sta la masa prea mult timp. Este distractiva si nimeni nu va rata ocazia sa faca poze cu palarii amuzante, ochelari uriasi sau placute cu mesaje amuzante. De altfel, reprezinta o oportunitate foarte buna pentru poze de familie deosebite, care pot transmite mult mai multa emotie decat fotografiile profesionale realizate de un specialist. Invitatii tai vor adora ideea de a se distra la cabina foto. Desigur, pregateste-te sa fii solicitata! Toata lumea isi va dori sa aiba o poza cu mirii pe care sa o lipeasca de frigider sau sa o adauge in albumul foto. Dar putem sa-ti spunem cu siguranta ca te vei distra de minune!

Nu in ultimul rand, cabina foto este o modalitate perfecta de a oferi niste marturii autentice, pe care invitatii tai chiar le vor pastra! Sa fim cinstiti: cate dintre marturiile pe care le-ai primit pana acum inca le mai ai? Majoritatea invitatilor le arunca in bagaj sau le lasa in camera de hotel si uita ca le-au primit. In loc sa oferi un borcan cu miere sau o planta, opteaza pentru o cabina foto si daruieste-le niste poze deosebite, de care isi vor aduce intotdeauna aminte cu mult drag!